Elmúltál már 18 éves?

A Nuances De France Italkereskedés elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Szállítási feltételek

A szállítás módja és határideje

Jelenleg csak Magyarországra történő kiszállítást vállalunk. A kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. Amennyiben az áru rendelt mennyisége készleten van, a csomag összekészítését és futárszolgálatnak történő átadását 1-2 munkanapon belül vállaljuk. A megrendelhető termékek szállítási határideje a feladástól számítva 3 munkanap. Erről kellő időben értesítjük Önt. Amennyiben a határidő bármilyen oknál fogva ettől eltérne, telefonon vagy e-mailben értesítjük Önt.

Nagyobb mennyiség rendelése esetén kérjük, hogy telefonon vagy e-mailben érdeklődjön a készletünk nagysága felől.

A szállítás költsége

Szállítási díj:

1-2 palack: 2552 Ft

3-4 palack: 2722 Ft

1-2 palack: 3175 Ft

A szállítás 50.000,-ft fölötti rendelés esetén ingyenes

Az árak a bruttó értékeket tartalmazzák.

GLS csomagkövetés

Feladott csomagjának útját www.gls-group.eu oldalon követheti nyomon.

Egyéb szállítási információk

Küldeményeinket alaposan becsomagoljuk és értékbiztosítással adjuk fel. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

A GLS futár a kézbesítés reggelén a megadott telefonszámon SMS-ben értesíti a címzettet. Az SMS tartalmazza a csomag számát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás intervallumban, az utánvét összegét (ha tartozik a csomaghoz) és a futár telefonszámát.

Amennyiben sikertelen a kézbesítés, úgy a futár egy újabb alkalommal kísérletet tesz a küldemény átadására.

A második sikertelen kézbesítés után a megrendelt termékek visszaküldésre kerülnek cégünkhöz.

Sérült csomag

Amennyiben sérült állapotban kapja meg csomagját, és úgy véli, hogy a küldemény tartalma is megsérült, a futártól kérje kárjegyzőkönyv felvételét és értesítsen bennünket erről e-mailben.

Vissza a főoldalra